2/6/08

Μελισσανίδης στην ΑΕΚ

Έπαφές Μελισσανίδη για ΑΕΚ
Τα είχαμε όλα τι μας έλειπε, να έρθει ο τίγρης στην ΑΕΚ. Σήμερα μάλιστα διάβασα ένα σχόλια ενός φίλου ΑΕΚτζη στον sport-fm.gr οπού έλεγε τα εξής: "Tigrh thee pare tin pae....mpes stin AEK tigri na ta sikwsoume ola...mazi me ton ntemi vevaia...sindiasmo theloume vromias me talento"! Επίσης θέλω να παραθέσω τα λόγια του πατριάρχη Βαρθολομαίου "80 χρόνια μετά την ημέρα που μια ομάδα προσφύγων εμπνεύστηκε την δημιουργία της δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι ιδέα. Πρεσβεύει αξίες, σημαίνει πολιτισμός." Από πότε ρε αδέρφια ΑΕΚτζήδες γίναμε λαμόγια; Από πότε θέλουμε την βρομιά με το ταλέντο. Γιατί, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ την ΑΕΚ που αγάπησα την αγάπησα για την λεβεντιά της. Γι΄αυτά τα παλικάρια που παλεύαν μες στο γήπεδο, τον Μαύρο, τον Παπαϊωάννου αλλά και τον Μανωλά και τον Νικολαϊδη. Από πότε ρε παιδιά θέλουμε να έρθει η βρωμιά μέσα στην ΑΕΚ για να πάρουμε πρωταθλήματα; Και μετά όταν θα μείνει η ΑΕΚ χρεωμένη και θα ψάχνουμε πάλι για ένα κοντό που τώρα τον κράζουμε, τι θα γίνει; Ο Ντέμης είναι ντόμπρος άνθρωπός κι εγώ αυτό το σέβομαι και το εκτιμώ. Αυτός ο άνθρωπος βλέπει μακριά και θέλει να φτιάξει καλή ομάδα. Αν εσείς επιμένετε σε άλλους, φάτε πάλι στην μάπα, προέδρους τύπου Τροχανά και μετά ακούστε τους άλλους με την ψευτοομάδα του Πειραία να κοκορεύονται για τα κάλπικα πρωταθλήματα και να μην μπορείτε να τους πείτε τίποτα γιατί η ΑΕΚ θα έχει χάσει αυτό που είχε πάντα, την αξιοπρέπεια και την λεβεντιά.
Έκλεισε ο Σαχά
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σαχά. Ο ταλαντούχος πορτιέρο ο οποίος φημίζεται και για τις ικανότητες του μακριά από τα δοκάρια αναμένεται να υπογράψει καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή με τον μάνατζερ του. Το συμβολαίο του 29χρονού γκολκίπερ πιθανότατα θα είναι τριετές με ετήσιες απολαβές γύρω στα 600.000 ευρώ τον χρόνο.
Τελείωσε ο Τόζερ
Τελειωμένη υπόθεση αποτελεί η μεταγραφή του Ντάνιελ Τόζερ στην Γκένκ. Ο ταλαντούχος μέσος ο οποίος χαραμίστηκε στην ΑΕΚ αναζητά μια νέα αρχή στην καριέρα του. Το ύψος της μεταγραφής κυμαίνεται στο 1,5 εκατομύριο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: