7/6/08

Τέλος ο Τίγρης, θέλει Λεονάρντο

Τέλος ο Μελισσανίσης από την ΑΕΚ
Απέσυρε το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ απογοητεύτηκε από την αρνητική αντιμετώπιση που είχε από την διοίκηση Νικολαϊδη. Παρ' όλα αυτά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του. Αν ενδιαφέρονται ξέρουν που να με βρούν είπε χαρακτηριστικά. Η ομάδα μετοχών ήταν από την αρχή αρνητική στην πολυμετοχικότητα στην Ένωση, ενώ ο πρόεδρος ήταν διστακτικός. Λαμβάνωντας αυτά υπ' όψιν και μην θέλοντας να δημιουργήσει εντάσεις απέσυρε το ενδιαφέρον του.
Αρνητικός ο Κάτσου για επιστροφή του στην Ελλάδα
Αρνητικός στο ενδεχόμενο επίστροφής του στα σαλόνια της Super League φάνηκε ο πρώην άσος της Ένωσης Κώστας Κατσουράνης. Ο πατρινός μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sport Day σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα μας, μετά από φήμες για ενδιαφέρον ΠΑΟ και ΑΕΚ. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ψεύτικο και βρώμικο.
Ψάχνεται για Λεονάρντο
Ενδιαφέρον δείχνει η ΑΕΚ για τον Λεονάρντο του Λειβαδειακού. Ο νεαρός μέσος έκανε εξαιρετική σεζόν, όμως θεωρώ απίθανο να μεταγραφεί τελικά στην ΑΕΚ. Ελάχιστες πιθανότητες για Μπασινά αφού προτιμά να συνεχίσει σε ξένο πρωτάθλημα. Δύσκολα τα πράγματα για Νάτσο Σκόκο και Νάτσο Γκαρσία. Το μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι οτι δεν έχει αμυντικούς μέσους εκτός από τον ασταθή και άτσαλο Nsaliwa και τους πιτσιρικάδες Ρίκκα και Ταχτσίδη. Και μια χαρά θα είναι εάν παίξει ο Ταχτσίδης, αλλά αν βάλει πάλι κανά Καφέ για αμυντικό χαφ θα μαζεύουμε πάλι μπάλες από τα δίχτυα. Γιατί είναι αλήθεια οτι το σημερινό ποδόσφαιρο παίζεται κυρίως από τους αμυντικούς χαφ. Κάθε ομάδα όσο φαντεζύ παίχτες κι αν έχει χρειάζεται πίσω ένα τουλάχιστον αμυντικό χαφ να κρατάει τα ίσα. Κι όσο καλοί κι αν είναι οι πιτσιρικάδες δεν έχουν την προσωπικότητα να κρατήσουν την μεσαία γραμμή. Και το ερώτημα είναι τι σύστημα θα παίξει ο Δώνης γιατί αν παίξει 4-4-2 ρόμβο, ο Nsaliwa πιθανότατα θα είναι ο αμυντικούς χαφ και με τους εξτρέμ να μην μαρακάρουν, ζήτω που καήκαμε. Αν πάλι παίξει 4-3-3 είναι μια καλή προοπτική αν παίξει με δύο ή ακόμα και τρείς αμυντικούς χαφ, το θέμα όμως είναι πού θα τους βρεί(;) Κι αν βάλει τον Παναγιώτη τον πιτσιρικά, εκεί θα είναι το μεγάλο στοίχημα γι' αυτόν αν θα καταφέρει να βγάλει την σεζόν επιτυχώς και ν' αντέξει την πίεση. Για να δούμε λοιπόν. Εγώ τον μικρό τον πιστεύω αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει. Επίσης, καλό είναι να παίξει ως αριστερός χαφ ο Λαγός που έχει και ανασταλτικές ικανότητες ωστέ να βοηθάει και στα μαρκαρίσματα του κέντρου και έκλεισε την σεζόν εξαιρετικά. Εξαρτάται από τους Παναγιώτηδες λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: