23/6/08

Ήρθε ο Σκόκο φουλάρει για Μπασινά

Έκλεισε ο Σκόκο
Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Ιγνάσιο (Νάτσο) Σκόκο. Ο αργεντίνος μεσοεπιθετικός φαίνεται να είναι το μεγάλο μπάμ της ομάδας για εφέτος. Η μεταγραφή του από την Πούμας για 1,3 εκατομμύρια θεωρείται εξαιρετική μεταγραφή καθώς η Πούμας τον αγόρασε πολύ ακριβότερα. Ο άσος της Ένωσης σε δηλώσεις του είπε οτι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομαδάρα μας και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Μάλιστα όπως είπε ο στόχος για εκείνον είναι να κατακτήσει το κύπελλο UEFA.
Πάει για Μπασινά
Εντείνει τις προσπαθειες της η ΑΕΚ για απόκτηση του Άγγελου Μπασινά. Παρ' ότι ο παίκτης έχει δηλώσει οτι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα η ΑΕΚ ποντάρει στο οτι του προσφέρει 3ετές συμβόλαιο κλειστού τύπου. Παρ' όλα αυτά πολλές ομάδας της Ευρώπης φαίνεται να τον προσεγγίζουν ανάμεσα σε αυτές η Betis της Ισπανίας και η Aintracht Φρανκφούρτης της Γερμανίας.
Δεν υπάρχει περίπτωση για Κάτσου
Ο Κώστας Κατσουράνης ξεκαθάρισε οτι πρός το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα όπως είχαμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση. Άρα λοιπόν ο κύριος υποψήφιος για αντικαταστάτης του τεράστιου Άκη Ζήκου είναι ο Άγγελος Μπασινάς.
Μένει ο Κονέ
Τελική αποφάση είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ ο αλβανός Παναγιώτης Κονέ. Στην σημερινή συνάντηση του με τον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ και σε περίπτωση καλής πρότασης να παραχωρηθεί δανεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: